Hétfőn a késő délutáni, esti órákban záporok, zivatarok érkezhetnek nyugatra és északra. Közben megint nagyon meleg lesz.


Vasárnap arad a száraz, kellemesen meleg idő, hétfőtől viszont szeszélyes időjárás várható: zivatarok és hőség miatt is másodfokú riasztás van érvényben számos megyére.

Vasárnap napközben száraz, napos időre készülhetünk, elsősorban északkeleten lehetnek gomolyfelhők az égen. Legfeljebb a kora esti órákban sodródhat be északnyugatra egy-egy zápor, valamit késő este északon lehetnek záporok. A délies szél északnyugaton élénk lehet, másutt mérsékelt lesz. Délutánra 28-32 fokot mérhetünk, az UV-sugárzás nagyon erős lesz - írja az Időkép.

Hétfőn gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják meg a napos időt.

Kedden egy hidegfront éri el térségünket, melynek hatására több helyen előfordulhat zápor, zivatar, főként az északi, északnyugati tájakon lehetnek hevesebb események. A szél zivatarok környezetében támadhat fel. A csúcshőmérséklet 28-36 fok között alakulhat, délen lesz a melegebb.

Szerdán erősen gomoly- és fátyolfelhős lesz felettünk az ég, és több helyen alakulhatnak záporok, zivatarok. Délután nyugat felől fokozatosan kitisztul az ég, megszűnik a csapadék. Az északnyugati szél többfelé viharossá fokozódik. Napközben 20-27 fok között alakulhatnak a maximumok. Csütörtökön a napos-gomolyfelhős időben még északkelen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A nyugatias szél veszít erejéből, de még több helyen megerősödhet. A csúcshőmérséklet 21-27 fok közé esik vissza.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!