Tekashi69 amerikai rapperről már írtunk bővebben, illetve arról is, hogy hamarosan eldől, börtönbe zárják vagy tanúvédelmi program alá helyezik egy bűnbanda színeiben elkövetett bűncselekmények miatt. A New York Times riportot készített a bírósági ügyről.

A cikkben úgy fogalmaznak, ha tanúvédelmi programba veszik, jellegzetes tetoválásait el kell távolítania, így láthatatlanná téve magát, ám az állam nem fogja a varratok eltávolítását finanszírozni. A United States Marshals Service nevezetű speciális rendőri szervnek esze ágában sincs ezt fizetni:

Valószínűtlen, hogy Mr. Hernandez jellegzetességének számító arctetoválásainak eltávolítását a United States Marshals Service fizetné

- áll a jelentésben, továbbá kiemelték, hogy a színes haján is változtatni kell.

Jay Kramer, volt FBI-tisztviselő szerint igenis el lehet tüntetni Tekashi69-t, még ha lehetetlennek is tűnik:

Annak ellenére, hogy az államot átszövi a közösségi média, még mindig vannak helyek, ahol a srácot egy normális frizurával, rendes ruhákkal úgy el lehet rejteni, hogy senki nem ismerné fel.

Nem lesz könnyű, ráadásul jelenleg is magas fokú őrizet alatt tartják, nehogy a bandatagok megöljék, akiket feldobott a bíróságon.

Fotó: Shareif Ziyadat/WireImage

Snoop Dogg továbbra is keményen odaszólogat Tekashi69-nak

A hip-hop világot eléggé irritálja most Tekashi69.

Kiemelt kép: Thaddaeus McAdams/FilmMagic


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!