Négy veszteséges év után tavaly 120 milliós bevételt hozott Majka cége

Az adózott eredmény alig másfél millió.

Második éve nincs árbevétele és fennállása óta több mint 200 millió forint veszteséget hozott össze a Beauty Enterprises Kft. Mérlegében a cég egyetlen bevételt tüntetett fel: egy 150 millió forintos tételt, amit a kiegészítő melléklet szerint az AVI Kft.-tól, azaz az AV Investments Kft.-tól kapott. Ez az a cég, ami férje, Andy Vajna fő magyarországi vagyonkezelője volt és amiről áprilisban írtuk meg, hogy Vajna Tímea - ha nem is simán és automatikusan - elhunyt férje helyébe lépett az ügyvezető poszton.

A kiegészítő mellékletben a cég az egyéb bevétellel azonos összegű, 150 milliós egyéb ráfordítást tüntetett fel a cég, de ennél több sajnos nem derül ki a kiadásról. A cégnek személyi ráfordításai tavaly nem voltak, azaz egyetlen (bejelentett) dolgozója sem volt, anyagjellegű ráfordítása viszont 26 milliót tett ki, ami mellé jött még egy 16 milliós értékcsökkenési leírás is. A cég végül 52 milliós mínuszban zárt.

Vajna Tímea többi üzleti érdekeltsége sem mutat fényes múltat, de a 2018-as beszámolók közül egyelőre csak a Beauty Enterprises-é található meg a cégadatbázisban.

Úgy fest, sokan lúzerek, még mindig veszteséges Vajna Tímea gyémántüzlete

Hiába a rekordárbevétel, a három éve indult gyémántbiznisz buktát hozott mindeddig Vajna Timinek. A fánkozója is elhasalt.

Kiemelt kép: Timur Emek/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!