A csoport vezetője már több mint 30 éve készíti a lesifotókat. Társaival rendszeresen összegyűltek megnézni a képeket, és tanácsokat is adott nekik, hogy hogyan csinálhatnák minél jobban.


A japán rendőrség 17 férfit tartóztatott le, akiket azzal gyanúsítanak, hogy termálfürdőkben filmeztek le meztelen nőket - írja az Insider.

A csoport vezetőjét, Szaitó Karint 2021 decemberében fogták el, azóta idén február még 16 bűntársát tartóztatták le, összesen 11 prefektúrában. Van köztük orvos, cégvezető, helyi tisztségviselő is.

Szaitó bevallotta, hogy már 30 éve készít lesifotókat meztelen nőkről, 46 különböző prefektúrában. Elárulta a hatóságoknak többek között a társai nevét, és azt is, hogy milyen csúcskategóriás fényképezőgépekkel készítették a fotókat a szabadtéri fürdőkről. A hegyek között rejtőztek el, több száz méterre a nőktől.

A japán termálfürdők, másnéven onszenek a helyiek és a turisták körében is nagyon népszerűek. Az ásványi anyagokban gazdag vízben meztelenül szokás fürdeni, hogy minél jobban kifejtse a nyugtató hatását a testre és az elmére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!