Egyelőre sok a kérdőjel a népszerű műsor új évada körül. Az viszont már biztos, hogy minden eddiginél nagyobb nyereményt visz majd haza a győztes.


Egy év kihagyás után – amit a csatorna a TV2-től átvett Voice-szal pótolt ki – visszatér az RTL képernyőjére az X-Faktor.

Sokan voltak kíváncsiak, hogy az új évadban változatlan formában folytatja-e a mentorcsapat, vagy lesznek változások az összetételben. A teljes stábot egyelőre nem lehet tudni, de egy dolog biztos:

Verebély Marcell, a produkció senior kreatív producere a Story.hu-nak elmondta: „A mentorpultban [...] új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon.”

Azt is elárulta, vannak ötleteik arra nézvést, hogy hogyan újítják meg a show-t, de részleteket még nem árult el. Ahogy egyelőre arról sem nyilatkozott, hogy a többi mentor marad-e a műsorban. Sokan találgatták, hogy a TV2-től visszacsábított húzónév, Majka kaphat-e szerepet a csatorna egyik legkiemeltebb műsorában, de egyelőre erről sincs még hivatalos információ. Sőt: egyelőre a műsorvezető kiléte sem biztos még, az viszont tudható már, hogy mennyi pénzt vihet haza a széria nyertese.

– mondta el Verebélyi Marcell.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!