Kiss Nikolett-tel egészül ki a magyar női kézilabda-válogatott világbajnokságra készülő kerete - a szövetség pénteki tájékoztatása szerint. A Siófok KC jobbátlövője az után csatlakozik a nemzeti együtteshez, hogy

Tomori Zsuzsanna, a norvég Vipers Kristiansand játékosa szerdán lemondta a december 1-én rajtoló spanyolországi vb-n való szereplést.

Kapcsolódó

Dániában dobták a világ egyik legpimaszabb hétméteresét

"Fennállt a veszélye, hogy hülyének néznek" -mondta a gólszerző.

A magyar válogatott hétfőn kezdi meg a felkészülését, majd jövő csütörtökön utazik Franciaországba, ahol pénteken és vasárnap két felkészülési mérkőzést vív a házigazdákkal, és azokat követően indul a világbajnokság helyszínére.

A magyar keret:

  • kapusok: Bíró Blanka (Ferencváros), Janurik Kinga (Ferencváros), Szikora Melinda (Bietigheim, német)
  • jobbszélsők: Kovács Anett (Ferencváros), Lukács Viktória (Győr), Töpfner Alexandra (Alba Fehérvár)
  • jobbátlövők: Albek Anna (Metzingen, német), Kiss Nikolett (Siófok KC), Klujber Katrin (Ferencváros), Planéta Szimonetta (Debrecen)
  • irányítók: Tóth Eszter (Mosonmagyaróvár), Vámos Petra (Debrecen)
  • beállók: Bordás Réka (Debrecen), Szabó Laura (MTK), Tóvizi Petra (Debrecen)
  • balátlövők: Háfra Noémi (Győr), Kácsor Gréta (Vác), Szöllősi-Zácsik Szandra (Ferencváros)
  • balszélsők: Fodor Csenge (Győr), Márton Gréta (Ferencváros), Schatzl Nadine (Győr)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!