A politológus szerint nem elképzelhető már olyan politikai esemény, ami a TISZA Párt esélyeit érdemben ronthatná vasárnapig.


Török Gábor volt a Partizán vendége szerda este. A politológus többek között arról beszélt, hiba lenne azt gondolni, hogy Magyar Péter feltűnése gigantikus káoszt okozott a Fideszben: szerinte amekkora problémát jelentett a NER-ből kilépett jogász feltűnése és üstökösszerű felemelkedése, azt a Fidesz a kampányban nagyrészt még korrigálni tudta.

Gulyás Márton a műsorban arra is rákérdezett, Magyar Péter vajon képes-e tartani azt a mozgósítási ütemet, amit az elmúlt időszakban láthatóan sikeresen diktált. Török Gábor szerint június 9-ig ez egész biztosan sikerül neki. Elsősorban azért, mert kevés nap van már a választásig, és tartogathat is még „néhány közepes hatótávolságú rakétát a következő napokra”. A politológus bevallotta, hogy egy hónapja nem gondolta volna jó ötletnek Magyar országjárását ilyen kevés infrastruktúrával, ehhez képest ez a lépés láthatóan szavazatokat hozott neki.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!