Egy háromgenerációs családi ház égett porig Pomázon, Kiss Ernő Zsolt és felesége művészeket hívna segítségül.


„Kedves művészek, alkotók! Van, hogy beüt a sz*r, és most ez egy ilyen helyzet sajnos” – kezdi Facebook-videóját Kiss Ernő Zsolt.

A Jóban, rosszban színésze és felesége, Nyári Darinka Pomázon lakik, aminek egy sűrűn lakott utcájában vasárnap égett le egy háromgenerációs ház. A tűz hatalmas füstöt okozott a környéken, és bár a katasztrófában nem sérült meg senki, a házban hatalmas, egyelőre felbecsülhetetlen kár keletkezett.

A 2012-ben az X-Faktorban is szerepelt színész elmondja: „Pomázon délelőtt leégett egy kedves ismerősünknek a háza, ahol három generáció lakott együtt, és majdnem mindenük odalett. Megpróbálunk segíteni nekik a bajban, amennyire lehet. A helyi művelődési házban, a színházteremben összegyűlnénk jó páran, előadnánk bármit: verset, operát, dalt, bármit... támogatói jegyeket állítanánk ki az eseményen, így tudnánk pénzt gyűjteni nekik. Szörnyű, ami velük történt, még keresgéljük a szavakat...”

A bejegyzést több ismert ember is megosztotta. Köztük volt Pártai Lucia meteorológus, Aigner Szilárd özvegye is, kiderült ugyanis, hogy lányának egyik legjobb barátnője is ott lakott. „Lucia lányom kedves Lili barátnőjének szülői háza… odaveszett a család egész eddigi életének munkája… most hogyan tovább… Rettenetes!” – írta Pártai a videóhoz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!