Kucsera Gábor rövidre zárta a választ, amikor a Blikk arról érdeklődött nála, valóban találkozgatnak-e Nagy Melanie-val.


Kucsera Gábor egy ismert nővel találkozgat - állította a Blikk egyik olvasója. Az informátor szerint az új barátnő G.w.M gyermekeinek édesanyja, Nagy Melanie.

Nem volt nehéz felismerni, hiszen sokat láttam a tévében. Persze lehetséges, hogy csak egy kávéra ugrott fel, hiszen létezik barátság férfi és nő között, mindenesetre szemet szúrt a furcsaság" - árulta el a lapnak.

A Blikk úgy tudja, hogy Kucsera Gábor és Nagy Melanie már azelőtt is jó viszonyt ápolt, hogy Tápai Szabina nemrég bejelentette, hogy már hónapok óta nem élnek együtt férjével.

A lap az olvasói jelzés után megkérdezte Melanie-t, aki azt válaszolta:

A portál azonban azt írja, hogy több, a sztárvilágban járatos informátoruk szerint Melanie a baráti-ismerősi körben már említette, hogy találkozgat egy fantasztikus külsejű sportolóval, és több van köztük, mint barátság.

Egy ismerős azt mondta: "Korábban Melanie mesélte, hogy már túl van a gyermekei apja által okozott csalódáson, és újra elkezdett ismerkedni. Így jött a képbe az általa csak ismert sportolóként említett úriember, akivel a nyári hónapokban kevesebbet látták egymást, mert a férfi sok időt töltött vidéken".

Az informátor szerint Kucsera tényleg sokat tartózkodik vidéken, ahol gyerekeket táboroztat, főleg nyáron. Melanie-ról pedig az egyik tévécsatorna főzőműsorának stábtagjai mesélték, hogy az elejtett mondatok alapján úgy vélték, hogy megjelent valaki az életében.

A Blikk felhívta Kucsera Gábort is, aki csupán ennyit reagált a pletykára: "Köszönöm az érdeklődést, akkor most leraknám a telefont" - és letette.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!