Sőt történelmi hőseinkhez méltó tett. Az ok: minden más párt háborúba vinné az országot, akárcsak Nyugat-Európa.


[sz]Malinovszki András, MTI / Fotó: MTI/Balázs Attila[/caption]

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt Európa és Magyarország még nem állt, soha nem volt akkora tétje az európai uniós választásnak, mint most – idézte az MTI. Az Országgyűlés fideszes elnöke Újfehértón egy lakossági fórumon beszélt, ahol bemutatták a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjét és az önkormányzati képviselői posztra jelölteket is.

„Mozgósításban, meggyőzésben, a felelősség felkeltésében jobbnak kell lennünk”, mint az ellenzék – idézte a Fidesz Országos Választmányának elnökét a Távirati Iroda. Kövér László szerint 2010-ben komoly fordulat történt Magyarországon, a romeltakarítás és a stabilizáció után olyan tíz év következett, amikor a gazdasági helyzet évről évre javult, az emberek jobb anyagi helyzetbe kerültek, nőtt a nyugdíjak értéke és a családos keresők jövedelme.

Szerinte sokaknak nem tetszik, hogy önálló hangon merték megfogalmazni érdekeiket, ahogy az sem, hogy „képesek, hajlandók és mernek a béke mellett érvelni, az igazság oldalán állni”. A június 9-i választás arról is szól, hogy „a világ nagyobbik része hatással tud-e lenni Európa háborúpárti részére”, amely minden eszközt megragad.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!