Távozik posztjáról Őze Beáta, a Váci NKSE női kézilabdacsapat vezetőedzője, aki múlt hétfőn kezdte meg a munkát új állomáshelyén. A váci klub két hónappal ezelőtt jelentette be Őze érkezését, akivel két idényre szóló megállapodást kötöttek. Ebből aztán két hét sem lett, miután az együttes vasárnap honlapján közölte a szakmai stábban történt változásokat. Őzéhez hasonlóan ugyanis közös megegyezéssel távozott Szabó András erőnléti edző is, írja az MTI.

A változást több egyeztetés előzte meg, amelyeken "nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőtt csapat szakmai stábja által kidolgozott munkamódszerek, valamint a kézilabdáról alkotott filozófia nem egyezik meg" az egyesületüknél az elmúlt években már sikeresen alkalmazott szisztémával.

Kapcsolódó

Nagyobbat álmodik a kéziválogatott, mint amik az elvárások

A csoportkörből továbbjutás a minimum.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem részletezték, mindenesetre miután a felek nem tudtak közös nevezőre jutni a szakmai irányvonallal kapcsolatban, a válás mellett döntöttek. A legutóbbi NB I-s idényben a negyedik helyen záró váci klubnál a tervek szerint az új vezetőedzőt a jövő hét elején nevezik meg.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!