Az indiai hatóságok letartóztattak egy 35 éves férfit, aki még két évvel ezelőtt egy veszekedés közben motorkerékpár kormánymarkolatot erőszakolt felesége hüvelyébe, majd megtiltotta neki, hogy erről bárkinek is szóljon - jelentette a helyi sajtó. A nő testéből csak a héten operálták ki a több szervét is károsító, 15 centiméter hosszú műanyag tárgyat.


A helyi rendőrség közlése szerint a Madhja Prades államban élő nő vasárnap jelent meg Indore város egyik rendőrkapitányságán, hogy feljelentést tegyen férje ellen. A nő elmondta, hogy az utóbbi hónapokban elviselhetetlen fájdalmakat kezdett el okozni a hüvelyében lévő markolat.

Ekkor elment egy magánkórházba, ahol azonnal meg akarták műteni, de a beavatkozás költségei annyira megrémítették, hogy inkább elszalad. Végül nem bírta tovább elviselni a fájdalmat, és a rendőrségre ment, ahonnan azonnal egy állami kórházba szállították, és végül ott végezték el rajta az operációt.

A kórház sebészeti osztályának vezetője a Times of India című indiai lapnak elmondta, hogy a markolat a nő méhe, húgyhólyagja és vékonybele között akadt meg, és mindhárom szervet megsértette. A nőnek súlyos fertőzése volt, ami átterjedt a méhére, ami végül az orvosoknak el kellett távolítaniuk.

A nő a beszámolók szerint stabil állapotban van, és várhatóan teljesen fel fog gyógyulni, de az legalább egy hónapot vesz majd igénybe. A nőt addig állami gondozók segítik, mert családjából senki sem ment a kórházba, hogy meglátogassa - írta a Times of India.

A férjet még vasárnap letartóztatták. A rendőrség közlése szerint a férj ellen halált okozó testi sértés kísérlete vádjával fognak eljárást indítani, de újabb vádak is elképzelhetőek, miután kihallgatták a nőt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!