Egy művészvilágban ismert hölgy az illető, de még ismerkedési fázisban vannak.


Fél évvel ezelőtt ért véget Papp Gergő korábbi, két és féléves kapcsolata. 2020-ban vált el feleségétől, Judittól, ezután jött az új szerelem, és ez ért véget nemrég.

– Magány az van bennem. Egyre többen mondják, hogy isteni dolog egyedül élni, nem kell senkihez alkalmazkodni, szabad vagy. De én nem szeretek szabad lenni, szeretek másokhoz alkalmazkodni, közösen csinálni dolgokat. Meglepő módon nem a szexualitásra gondolok itt elsősorban, hanem lemenni sétálni a Dunapartra vagy fel az erdőbe... – mondta el Kadarkai Endre Nemek Igenje című műsorában a műsorvezető.

Szerinte egyébként már volt valaki, akit el tud képzelni a párjának, ám ez a kapcsolat egyelőre egyoldalú.

Nagyon furcsa ismerkedési fázisban vagyunk. Van egy elég markáns korkülönbség, amit én nem érzékelek, csak tudom, hogy a társadalom állandóan érezteti. Visszafelé húsz év. Látok benne valamit, ami az összes eddig számomra fontos nőben benne volt. Ahogyan beszél, ahogy nyilatkozik, amilyen a hangja... Egyvalakiben megláttam azt, ami mindenkiben fontos volt. Ez egyelőre kiforratlan, egy jópofa tisztelet és plátói rajongás, amit óvatosan kifejezésre juttattam. Imádom, hogy van, aki miatt szeretek felkelni

– árulta el a műsorban, amit egy hónapja vettek fel.

A Blikknek most ezt nyilatkozta:

De úgy érzem, hogy jelenleg az ő érzelmei nem egyeznek az én érzéseimmel. Jelenleg csak kötetlenül jól érezzük magunkat egymás társaságában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!