Paul Rosolie speciális védőruhában, disznóvérrel bekenve feküdt a zöld anakonda elé. Mindez annyira nem volt jó ötlet, hogy pillanatokkal később a csapatának kellett kiszabadítania az állat halálos szorításából.


Önként vállalkozott egy férfi arra, hogy felfalja a zöld anakonda, írja a LADbible. Paul Rosolie a Discovery Channel Élve felfalva című műsorában vágott bele a veszélyes vállalkozásba, de gyorsan rá is jött, hogy ez nem volt a legjobb ötlet.

A férfi hosszú éveket szentelt az egzotikus vadállatok egyre zsugorodó ökoszisztémáinak megfigyelésére. Rengeteg időt töltött az indiai, brazíliai, perui és indonéziai vadon feltérképezésével. Ezután jutott arra, hogy ha valóban szeretné felhívni az emberek figyelmét az esőerdők megmentése érdekében, akkor valami igazán sokkolóval kell előállnia.

A természetvédő végül tíz évvel ezelőtt jutott arra, hogy önként felkínálja magát vacsorára a világ legnagyobb tömegű és egyik leghosszabb óriáskígyója számára. Rosolie terve az volt, hogy kockázatos akciójával minél több pénzt gyűjtsön az esőerdők védelme érdekében.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!