Amikor megtudták, hogy mehetnek a Balatonra, csak azt kérdezték: miért kapnak ők ajándékot, hiszen nincs is karácsony. Magyar rászorulók és ukrajnai menekült családok nyaralhattak.


Szívmelengető bejegyzést osztott meg a Facebookon a Budapest Bike Maffia. Nekünk a Balaton címmel programot hirdettek, hogy szegény, hajléktalan rászorulókat is eljuttassanak egy hétre nyaralni a Balatonra. Voltak olyanok, akik még soha nem nyaralhattak,

A szervezők fontosnak tartották, hogy a hajléktalan, nehéz helyzetben élő emberek is érezhessék, valóban fontosak valakinek, nemcsak tehertételt jelentenek a társadalomnak, akiket „elraknak” valahová.

– írják a szervezők, majd azzal folyatják, hogy a kikapcsolódás mellett igazi beszélgetések alakulnak ki, ahol végre megismerhetik a nehéz sorsú emberek sokszor elképesztő életútjait is.

A szervezők arra kérik azokat, akik megtehetik, hogy akár csak egy lángos árával támogassák munkájukat. Ennek részleteit a Budapest Bike Maffia oldalán olvashatják el, akik segíteni tudnak, és szeretnének is.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!