Most viszont nem dobta a tömegbe egy rajongója okostelefonját.


Nem ez az első eset, hogy az amerikai énekes felhívja magára a figyelmet: legutóbb március elején felhívta egy rajongóját a színpadra, ahol öltáncot adott neki, majd a szerencsés kiválasztott okostelefonját a közönségbe hajította.

Chris Brown pénteken a thaiföldi Rolling Loud fesztiválon lépett fel, ahol az Under The Influence című dalának előadása közben az egyik háttértáncosával félreérthetetlen szexuális aktust mímeltek, és még egy csók is elcsattant az énekes és a táncos között - írta meg az Unilad.

Itt a videó az elég erős szituációról:

Néhány hete pedig volt még egy botrányosnak kikiáltott esete a rappernek: akkor azon akadtak ki sokan, hogy egy manchesteri koncerten elkezdte fojtogatni a Love Island egyik szereplőjének, Natalia Zoppának a nyakát. Natalia később megvédte Brown-t, és elárulta, hogy ő több mint boldog volt emiatt, mert nem komoly fojtogatás történt, csak a produkció része volt az egész jelenet.

Az alábbi videón látszik is, hogy Brown igazából nem fojtogatja a fiatal lányt, hanem csak hozzáér a nyakához.

@rikiekelly Chris brown brings girl on stage mancester 13/03/23 #takeyoudown #chrisbrown #breezy #chrisbrowntour ♬ original sound - Rikie Kelly


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!