Előbb a biztonsági őröket, majd minden rendőrt fel akart jelenteni. A járőrök igazoltatni akarták, de ellenállt, így dulakodni kezdtek, eközben pedig eltört a férfi a karja.


Egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek vasárnap a Sziget bejáratánál, a K-híd közelében rendőri intézkedés közben eltört a karja - tudta meg a Blikk.

A fiatal vállalkozót botrányos viselkedése miatt a biztonsági őrök kidobták a fesztiválról, a rendezvényen szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét. A Blikk által megkérdezett szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, a viselkedése pedig sokakat zavart.

- mondta az egyik szemtanú a lapnak.

Ezután elkezdte fotózni a rendőröket, akik igazolni akarták, ebből lett a dulakodás, majd a kartörés. A szemtanú szerint a férfi „nem volt magánál, a pia hajtotta”.

A rendőrség a Blikknek többek között azt írta az esetről: mivel a férfi többszörz felszólítás ellenére sem igazolta magát, ezért a rendőrök közölték vele, hogy előállítják.

„A férfi a jogszerű intézkedéssel szemben ellenszegült, ezért a rendőrök a felszólításokat követően testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.”

Azt is hozzátették, hogy

A Blikk szerint azonban az intézkedő rendőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó mindent elkövet majd, hogy az intézkedésük elbírálását megváltoztassa.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!