Az énekesnő meglehetősen hiszékeny, és rengeteg hazugságnak bedőlt már az interneten.


Törölte a telefonjáról az összes közösségi média alkalmazást Billie Eilish, írja a Unilad. A hétszeres Grammy-díjas énekesnő az appok törlését a Conan O'Brien Needs a Friend című podcast következő adásának promójában árulta el.

A közel négyperces részletben a 21 éves sztár elmondja, hogy az internet gyerekének tartja magát, ezért is volt hatalmas dolog, hogy képes volt megválni az alkalmazásoktól. Az idén nyáron a Szigeten is fellépő énekesnő szerint a tökéletes időben nőtt fel, amikor még nem vette el az internet a gyerekkorát. Majd kamaszkorában tört be az életébe igazán a net és a közösségi média, melyet mostanra már egyáltalán nem követ figyelemmel.

Eilish eleinte még nagyon élvezte az internetezést, ám ahogy egyre híresebb lett, úgy jelentek meg róla olyan dolgok a neten, amik egyáltalán nem voltak igazak. Egyik nap például lefotózták az edzőteremből kifelé jövet, majd másnap ugyanezt a fotót azzal a szöveggel posztolták, hogy a stúdiót hagyja el, ahol új számokat vett fel.

Az énekesnő mindezek mellett meglehetősen hiszékenynek tartja magát, és sokszor bedőlt annak, amit az interneten látott vagy olvasott, amivel szerinte sokan lehetnek még hasonlóképp. Eilish el sem tudja képzelni, hogy mennyi hazugság lehetett azok között a dolgok között, amit fiatalkorában olvasott az interneten.

Az angol nyelvű promót itt lehet meghallgatni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!