Egyelőre nem derült ki, hogy miért ugrott be a medencébe a férfi. Nem ő volt az első, aki ezzel próbálkozott.


Beugrott egy manhattani férfi a szeptember 11-i terrortámadások helyszínén található emlékmű északi medencéjébe hétfőn, írja a New York Post. A hatalmas északi medencébe ugró 33 éves férfi csodával határos módon egy lábsérüléssel megúszta a kalandot, ám a rendőrség szerint felelősségre vonják a történtek miatt.

A rendőröket még hétfőn, helyi idő szerint délután fél kettőkor riasztották azzal, hogy egy ember leereszkedett, majd belezuhant az egykori World Trade Center helyén kialakított emlékhely medencéjébe. Ezután több videó is készült arról, ahogy

Az egyik felvételen jól látszik, hogy a lába helyén véres maradt a víz.

A New York-i esetről készült videót itt lehet megnézni:

A rendőrség a bűnügyi eljárásra tekintettel nem hozta nyilvánosságra a férfi nevét, akit egy helyi kórházba láttak el. Állapota stabil, a lábsérülésen kívül nem esett baja. Egyelőre nem tudni, hogy miért ment be a szeptember 11-i terrortámadás áldozatainak emlékére létrehozott hatalmas medencébe.

A New York Post szerint legutóbb a múlt hónapban akart valaki beleugrani a déli medencébe, de akkor az párkányon álló illetőt sikerült erről lebeszélni. Állítólag tavaly már valaki egyszer beugrott az északi medencébe.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!