Az albán származású amerikai énekesnő nem bírt az érzelmeivel, és könnyek között vallotta be rajongói előtt, hogy három év után véget ért a kapcsolata Keyan Safyarionnal.


Szombati londoni koncertje közben Bebe Rexha bejelentette, hogy szakított barátjával, Keyan Safyarionnal. Az énekesnő elsírta magát a színpadon.

Bebe az Atmosphere című dala előtt a közönséghez szólva bevallotta, hogy éppen egy nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

„Most mentem keresztül egy szakításon, így lehet, hogy egy kicsit érzelmes leszek, a segítségedre van szükségem” – mondta az énekesnő a színpadon, miközben a könnyeivel küszködött. A bejelentésről készült videót itt lehet megnézni.

„Ma este a Heavenben leszek, bulizni fogok, és új pasit keresek” – mondta a popsztár, megemlítve a népszerű londoni LMBTQ éjszakai klubot.

Bebe és Keyan Safyarion 2020-ban talált egymásra, három évig voltak együtt. Az albán származású amerikai énekesnő egy korábbi interjújában azt mondta, családja is nagyon szereti a férfit, aki gondoskodik róla, mindenben támogatja, és rendkívül boldoggá teszi.

Forrás: UNILAD


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!