A 27 éves Kate McClure Philadelphiában, az autópályán robbant le a kocsijával, mert kifogyott a benzinje. Kate azonnal lehúzódott az út szélére. A hajléktalan, 34 éves Johhny Bobbit Jr. mindig ott ül az út szélén egy táblával. Amikor látta, hogy megáll a kocsi és kiszáll a lány, rögtön tudta, hogy valami baj van, és elhatározta, hogy segíteni fog.

"Azt mondta, szálljak vissza és zárjam be az ajtót. Néhány perc múlva visszatért egy piros benzines kannával. Elköltötte az utolsó 20 dollárját, hogy én biztonságban hazajuthassak" - idézte fel Kate.

A hajléktalan Johnny semmit nem kért cserébe. Kate-nél akkor nem volt pénz, hogy kifizesse neki a benzint, de az eset óta többször meglátogatta. Visszaadta a kölcsönt, ajándékozott neki ruhákat. Kicsit jobban megismerte a férfit, és megbizonyosodott róla, hogy mennyire jószívű. Ezért úgy döntött, megpróbál segíteni.

Létrehozott egy adományoldalt neki, hogy megpróbáljon összeszedni annyi pénzt, amiből kibérelhet egy lakást és vehet egy autót, hogy tudjon munkát keresni. Körülbelül 10 000 dollárt (kb. 2,7 millió forintot) szeretett volna összeszedni, de az adományt küldő emberek

75 millió forint körüli összeget dobtak össze a férfinak.

via Metro



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!