A rendezvényhelyszínek hasonló neve okozta a galibát. Az amerikai nő végül csak a lagzira ért oda, pedig ő lett volna a ceremónia nem hivatalos videósa is.


Közel 5000 kilométert utazott egy washingtoni nő a barátja esküvőjére, de végül rossz glasgow-i lagziba ment el, írja az Independent. Arti Mala a TikTokon osztott meg egy videót arról, ahogy pillanatokkal a szertartás kezdete előtt a menyasszony testvérével beszélget, és rádöbben, hogy nem jó helyen van.

@firstseedfoods congratulations Caitlin and Stephen? thanks for being such good sports and inviting me in for a drink #weddingtiktok #scotland #ohno ♬ original sound - Arti

Caitlin és Stephen esküvőjére hívott egy Ubert, és megpróbált átérni a mindössze néhány kilométerre onnan található szertartásra, amire valóban meghívták.

A többezer kilométert utazó nő végül a barátja esküvőjéről lecsúszott, de a lagzira már időben odaért. A késés már csak azért is gondot okozott, mert a washingtoni nő lett volna a pár nem hivatalos videósa az esküvő alatt.

A jó hangulatú lagziról, a skótszoknyás és pandzsábi népviseletbe öltözött vendégseregről egy másik videót is feltöltött a közösségi oldalra:

@firstseedfoods punjabi x scottish wedding jaggo night #punjabiwedding #railgadi #browntiktok ♬ rail gadi - Lavneesh


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!