Csaba felnyitotta az ágyat, és majdnem infarktust kapott, amikor meglátta a kétméteres hüllőt. Azóta sem derült ki, hogyan került a jószág a kanapéjába.


Egy óriáskígyót talált a kanapéjában egy zuglói férfi, aki elmondása szerint majdnem infarktust kapott, amikor meglátta a méretes hüllőt. Az állatbefogó szerint a jószág megszokta az emberek közelségét, azonban eddig senki nem jelentkezett, hogy tőle szökött el.

- mondta a Blikknek Ferencz Csaba.

A férfi azonnal felkeresett egy vadállatbefogót, aki viszont közölte, hogy a kígyó befogása pénzbe kerül. Így Csaba inkább kihívta a rendőröket, azonban ők sem nagyon tudtak mit kezdeni a méretes jószággal. Később érkezett egy másik vadállatbefogó, aki Csaba szerint úgy kapta ki a kígyót az ágyból, mintha a tejet venné le a boltban az alsó polcról.

Mint kiderült, a szakember rögtön észrevette a kígyón azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy a hüllő hozzászokott az emberekhez.

- mondta Csaba.

A Blikk cikkében azt írta, hogy óriáskígyók tartásához nem kell engedély. Azonban lehet, hogy az állat tulaja mégis fél valamiféle büntetéstől és ezért nem jelentkezett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!