Bereczki Zoltán bejelentette visszavonulását, nosztalgiázásba kezdett az Operettszínházban töltött időkről, és érintette a Rómeó és Júlia lehetséges folytatását is.


Nemrégiben Bereczki Zoltán könnyes szemmel jelentette be visszavonulását, miután kijelentette, hogy az apaságra szeretne koncentrálni. A 46 éves színész életében családja tölti be a központi szerepet, és teljesen átadni magát ennek. A Centrál Színházban játszott darabjait maga mögött hagyta: a koncertezésen, és a Játékszínben műsoron lévő saját darabján kívül felmondott a szerepléssel.

Felesége a Radnóti Színház társulatát erősíti,

Bereczki Zoltán 18 évvel ezelőtt hagyta ott az Operettszínház színpadát, ahol megszemélyesítette egyik legikonikusabb karakterét, Mercutiót Shakespeare Rómeó és Júliájában. A Húzós című podcastben arra is kitér, hogy mi volt az oka távozásának. A színház rendkívül szeszélyes időszakát okolja, ami miatt kettős érzelmekkel távozott a színházból. Nap mint nap olyan események és balhék voltak, melyek miatt nehéz volt ott dolgoznia.

- nyilatkozta a podcastben a színész.

A Rómeó és Júlia természetesen nem maradhatott ki a felhozott beszédtémák közül, mivel az előadás felvett részei a mai napig hihetetlenül nagy sikernek örvendenek. Például a legendás „Lehetsz király”, melyben Dolhai Attilával és Mészáros Árpád Zsolttal közösen ragadták el a nézők szívét. A trió jövőbeni közös terveiről a mai napig kérdezik Bereczkit. Véleménye szerint Kerényi Miklós Gábor, a színdarab rendezője elengedhetetlen lenne a produkcióhoz, azonban a korábbi ügyei miatt jelenléte egyszerre el is lehetetlenítené azt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!