A kétméteres előadó, Szlimmy az egzotikus, fiatal énekesnővel, Kollár Deával közös együttműködésben alkotta meg a Hotel című dalt, amelyhez egy mozifilmszerű retro videóklip is készült.


Elszállós, új popfelvétellel és egy kortárs Bonnie és Clyde sztorival katapultálja érkező albumának és azt bemutató koncertjének hírét a kétméteres előadó, Szlimmy. Az egzotikus, fiatal énekesnővel, Kollár Deával közös együttműködés Hotel címmel és egy mozifilmszerű retro videóklippel debütál.

A Röppenjünk című, novemberben várható lemezen a kimagasló tehetség mixtape jellegű stílusokban ugrándozik, és éppen ezért lesz izgalmas végigpörgetni. Lesz szívbemarkolós szám DOÓR producerrel (Lil Frakk, Solére, Beton.Hofi), kattogós zene Hundred Sin-szel és népzenei beütésű house a Csodaszobával (Lil Frakk, Buzás Bence, Yrodi). Vendégelőadók között pedig a mesés Kollár Deán kívül Co Lee kap helyet.

A most megjelenő Hotel Beatrick-kel (Beton.Hofi, Co Lee, Miller David) pedig kétségtelenül az egyik legpoposabb zene a projektről.

– mesélte Pusztai Balázs, azaz Szlimmy.

A női énekesnők körében igazi különlegesség Kollár Dea szívesen szökött meg Szlimmyvel „Hotel” című új klipjükben.

Az Akvárium Klub december 7-i bemutató eseményére jegyek szeptember 30-tól ITT.

VIDEÓ: Szlimmy - Hotel feat. Kollár Dea

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!