A közönség imádta, a zsűrit azonban megosztotta a sztárcsemete produkciója. Marsalkó Dávid és Caramel igennel, Rúzsa Magdi és Papp Szabi pedig nemmel szavazott.


Igencsak meglepődött a Megasztár zsűrije, amikor a válogatón megjelent ifjabb Schóbert Norbi. A sztárcsemete produkciója óriási sikert aratott a közönség körében, a zsűrit azonban megosztotta a produkció.

Norbi a válogatón David Kushner Daylight című dalát adta elő, egészen pontosan így:

A produkciója hatalmas tapsot kapott a stúdióban, a közönség imádta az ifjabb Schobert Norbit. Caramel azzal kezdte az értékelést, hogy voltak hibák a dalban, de szerinte Norbi egy egész országot meglepett most a produkciójával.

- mondta a zsűritag.

Papp Szabi már nem volt ennyire lelkes: bár elismerte, hogy Norbinak van énekhangja, őt nem győzte meg az előadás. Marsalkó Dávidnak tetszett a fiatal kisugárzása, ahogy fogalmazott: ő adna még esélyt neki.

Rúzsa Magdi sem volt meggyőzve, ő már nem tudta azt mondani, hogy az előadás egésze jó volt, de szerinte voltak „érdekes pillanatok”. A két nem és a két igen után, Marics Peti kezében volt a döntés, ő pedig végül tovább juttatta Norbit.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!