Az 17 éves fiatal örül, hogy a műsorban végre megmutathatta, milyen ember valójában.


Ifjabb Schobert Norbert nyerte meg a Farm VIP idei évadát. A 17 éves fiatal a Blikknek azt mondta: nem minden áron akart nyerni, fontosabb volt számára, hogy végre meg tudja mutatni, milyen ember.

A műsor fináléjában Schobert Norbi fia Smaltig Dalmával csapott össze. Bár Dalma az elején igencsak elhúzott, a 17 éves fiúnak végül sikerült ezt behoznia, és megnyerte a műsort.

- mondta a Blikknek Norbi, aki azt is elárulta: korábban iskolát is kellett váltania ezek miatt.

Azonban a Farm VIP alatt már minden osztálytársa együtt szurkolt érte. A barátaival közösen nézték az adásokat, és együtt örültek, amikor ő nyerte meg az idei évadot.

„Végig magamat adtam, és úgy vettem észre, ez szimpatikus volt a társaimnak és a nézőknek is. Nagyon élveztem az ott töltött időt, minden reggel korán felkeltem, hogy ellássam az állatokat, és a termelések során is igyekeztem segíteni” - mondta az ifjabb Schober Norbi. Azonban

„El sem hittem, amikor futottam a célba, hogy sikerülhet, csak a szüleim hangjára figyeltem, akik fentről kiabáltak nekem. Az adta a legnagyobb erőt” - emlékezett vissza Norbi, aki így nemcsak a 11 millió forintos fődíjat, de egy korábbi játék során szerzett plusz 1 millió forintot is bezsebelhetett. A nyereményét egyelőre szeretné félretenni, és később befektetni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!