Norbika azt is elárulta, hogy nagy tervei vannak a boksszal: szeretne indulni az országos bajnokságon, majd az olimpián is. Barátnőjével már évekkel ezelőtt találkoztak, akkor azonban Petra hamar kikosarazta őt.


Múlt hét vasárnap mutatta meg a Sztárbox című műsorban ifj. Schobert Norbi, hogy mit tanult a bokszról több mint öt hónapnyi felkészülés alatt. A meccsen ugyan vereséget szenvedett Istenes Bencétől, ez azonban egyáltalán nem vette el Norbika kedvét a folytatástól.

– mesélte a Blikknek.

Barátnője, Farkas Petra elmondása szerint majdnem elájult a ring mellett, és úgy kiordibálta magát a szurkolás alatt, hogy teljesen elment a hangja. A Schobert házaspár idősebb fia a meccse előtt egy örökrózsát adott kedvesének, Petra végig azt szorongatva szurkolt Norbikának.

"A felkészülés alatt jöttünk össze, de már évekkel ezelőtt találkoztunk egy műsornak a felvételén. Akkor apának feltűnt, hogy tetszik nekem, az unszolására mentem oda egy nagyon béna szöveggel, de akkor hamar kikosarazott. Nemrég viszont egy osztálykiránduláson újra összetalálkoztunk, és azóta tart a kapcsolatunk. Olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást" - mondta Norbika a lapnak.

Úgy érzem, megtaláltam azt a lányt, akivel el tudom képzelni a közeljövőmet is, nagyon biztos vagyok ebben a kapcsolatban" - magyarázta lelkesen ifj. Schobert Norbi, aki mindenképpen szeretné leküzdeni azt az árnyékot, amit ismert szülei vetnek rá.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!