V. László a budapesti éjszaka egykori császárának testőre és bizalmasa volt. A vallomása alapján ítéltek hosszú börtönre korábbi korrupt rendőri vezetőket.


Meghalt a Vizoviczki-ügy koronatanúja, akinek a vallomásai után rendőri vezetőket ítéltek el - írja a Blikk. V. István haláláról egy edzőterem Facebook-oldalán számoltak be,

„Búcsúzunk V. István (Cselli) barátunktól a Fitness 2000 és barátai nevében! Élt 62 évet. Igazi sportbarát volt. A 1988-as szöuli olimpia résztvevője. Elmentél, de soha nem felejtünk! Nyugodj békében!” - így adta hírül V. István halálát a pesterzsébeti fitneszterem Facebook-oldala. Az a bejegyzésből nem derül ki, hogy mi okozta a férfi halálát.

A Blikk szerint V. István Vizoviczki László testőre és bizalmasa volt, akit ugyanazon a napon, 2012. május 31-én tartóztattak le, mint az ügyben érintett rendőri vezetőket.

A budapesti éjszakai élet egykori császárát, Vizoviczki Lászlót 2020-ban hét év fegyházra és százmilliós pénzbüntetésre ítélték többrendbeli, folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal történő visszaélés és más bűncselekmények miatt. Vizoviczki ugyanis

A korrupcióval vádolt rendőrök ügyében múlt héten születetett ítélet: a 14 vádlottat hat és tizenegy év közötti, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék katonai tanácsa.

A Blikk szerint

A lap korábban azt írta, hogy a férfi a letartóztatása után pár héttel kikerült a rácsok mögül. A Blikk szerint ugyanis ő lett az ügy koronatanúja, és így „honorálták” a vallomását. V. László több fenyegetést is kapott, ami miatt egy ideig rendőrök védték a Pest megyében található házát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!