A vasúti pálya karbantartása miatt kellett átszállni a pólóbuszra, ami röviddel az indulás után füstölni kezdett az M1-es autópályán. Ekkor érkezett az utasokért a pótló pótló.


Négy átszállással ért az ausztriai Grazból Budapestre a Magyar Hang egyik olvasója, miután a vonatpótlóbusz lerobbant az utasok alatt az M1-es autópályán. A járatra Tatabányán kellett átszállniuk a vasúti pálya karbantartása miatt.

A MÁV egyik zsúfolásig megtelt vonatpótlója röviddel az átszállás után, Tatabányánál állt félre az autópályán, amikor hirtelen füstölni kezdett.

„A mi buszunk elindult, majd lefulladt, még az elején, majd sokadik próbálkozásra újra elindult. Egyszer csak valaki valami olyasmit mondott, hogy »jé, füstöl a busz«, valahol a jobb oldala, hátulja felé, majd nem sokkal később megálltunk. Mondták, hogy tűz van, mindenki szálljon le. Nem volt sikoltozás, de mindenki elég kapkodósan leszállt. Ez azt hiszem ott volt, ahol Tatabányáról lehet fel menni az M1-es autópályára, de amikor már megálltunk, az autópályán voltunk. Akkor mindenkit elküldtek az úttól minél távolabb”.

Az utas szerint a sofőr telefonálva intézkedni kezdett. Egy kis idő múlva megérkezett a pótlóbusz pótlóbusza, és elvitte a fővárosba az utasokat, akik közül a lap tudomása szerint senki sem sérült meg. A Magyar Hang a történtekről megkérdezte a MÁV-ot is, de egyelőre nem kaptak választ.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!