Amióta Meghan Markle bekerült az angol királyi családban, szinte naponta állították őt párhuzamba Katalin hercegnővel. Az kétségtelen, hogy Vilmos herceg felesége más személyiség, mint Harry választottja, de Károly trónörökös kisebbik fia költözésének hírére újra lábra kapott a szóbeszéd, hogy ennek oka, hogy Katalin és Meghan finoman szólva nem esznek egymás tenyeréből.


Az ügy már kellemetlen lehet Katalinnak is, aki azonban a minap, amikor férjével Leicesterbe látogatott, és neki szegezték a kérdést: mit szól sógornője várandósságához, elegánsan válaszolt. „Nagyon örülök neki, csodálatos dolog, ha az embernek gyermekei vannak”. Még azt is hozzátette: külön öröm, hogy Györgynek, Charlotte-nak és Lajosnak lesz egy unokatestvérük” - idézte a Daily Mail

Harry és Meghan a tervek szerint hamarosan a Kensington palotából, ahol Vilmosékkal együtt laktak, a windsori birtokhoz tartozó Frogmore-ba költöznek.

Vilmos és Katalin Leicesterben lerótták kegyeletüket az októberi helikopter-katasztrófa áldozatai előtt. Ezért látogattak el a helyi King Power stadionba, mert a szerencsétlenségben vesztette életét Vichai Srivaddhanaprabha, a Premier League-ben két évvel ezelőtt bajnokságot nyert Leicester City tulajdonosa, akivel Vilmos és párja jó barátságban voltak.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!