Az már korábban kiderült, hogy többek között Halsey, Sam Smith, Martin Garrix és Skrillex is fellép a 2024-es Szigeten, az utóbbi napokban azonban a kisebb helyszínek előadói is kiderültek, míg a mai sajtótájékoztatón egyéb újdonságról is lerántották a leplet a szervezők.


Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első napján, augusztus 7-én a Sziget Nagyszínpadára érkezik a BRIT Awards-on idén „Global Icon” különdíjjal elismert, nem mellesleg tavaly évvégi, legújabb lemezének egyik daláért Grammy-díjat is bezsebelt legendás pop szupersztár, Kylie Minogue.

A hagyományos forgatókönyvtől eltérően ezúttal Csiszár Virág, a Sziget booking managere kezdte a fesztivál sajtótájékoztatóját, méghozzá egy nagy bejelentéssel. „Az már korábbról ismert, hogy

láthatjuk, hogy rendkívül sokszínű és erős programja lesz az idei Nagyszínpadnak. Nagy örömmel jelentem be, hogy ehhez a sorhoz csatlakozott - a nyitónap főfellépőjeként - az ausztrál szupersztár, Kylie Minogue” - mondta Virág.

Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a fesztivál újításait vette sorra. „Tavaly nagyot léptünk a Sziget vendégélmény fokozásában – a visszajelzések alapján – a látogatók nagy megelégedésére” – mondta Kádár.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!