Tízezrek imádnak egy anyukát, aki nem mindennapi módon fejezte ki nemtetszését, amikor egy nő felszólította, ne szoptassa gyermekét nyilvánosan, egy parkban.


A szoptató anyuka ugyanis fogta, és a mellével lespriccelte a panaszkodó nőt - írta a Daily Mail.A történetet a panaszkodó nő osztotta meg a Facebookon. Az eset az angliai Dartford városában történt, egy parkban. A nő kijelentette, hogy az anyukának szégyellnie kellene magát tette miatt.

Szerinte ugyanis nem volt illendő, hogy egy olyan helyen szoptatott, ahol azt az ő gyereke, valamint férje is látja, akinek nagyon könnyedén el lehet terelni a figyelmét. A Mail cikke szerint a bejegyzés nem azt a célt érte el, amire a nő számított. A kommentelők nem mellette, hanem az anyuka mellett álltak ki.

Neked kéne szégyellned magad, lehet, hogy a reakciója a butaságodra nem volt megfelelő, de minden joga meg van arra, hogy ott szoptassa a gyerekét, ha annyira zavart, miért nem te mentél el

- olvasható egy tipikus válaszban.

A Mail az esettel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy a brit törvények védik a nyilvános helyen szoptató anyukákat, akiket nem lehet megkérni arra, hogy távozzanak, és máshol etessék meg csecsemőjüket.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock / NataliaDeriabina


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!