Egy brit édesanya, Sharon Spink 9 éve szoptatja legfiatalabb lányát, Charlotte-ét. Az ötvenéves nő a gyerek születésekor úgy döntött, tovább fogja szoptatni őt, mint testvéreit, és csak akkor hagyja majd abba, amikor a kislány úgy akarja. Azonban ez az időszak igencsak elhúzódott, a csemete már iskolás, ám még mindig nem szokott le az anyatejről - tudhatjuk meg a Bors cikkéből.


Sharon elárulta, hogy lánya rendkívül egészséges, szinte sosem betegeskedik, és a hosszú szoptatási időnek köszönhetően szoros kapcsolat alakult ki köztük. A fórumokon persze igencsak megosztó véleményeket szül a család története. Egyesek támogatják az édesanyát, mások perverznek, egyenesen pedofilnak nevezték őt.

A nő mindennek ellenére kitart amellett, hogy jó döntést hozott, és a mai napig megeteti kislányát. Charlotte már csak havonta-kéthavonta igényli az anyatejet, elsősorban akkor, ha lelki támogatásra, biztonságra van szüksége. Sharon véleménye szerint jövőre végleg befejezik a szoptatást, ám nagyon örül annak, hogy ilyen mély kapcsolat alakult ki köztük.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!