Kiderült, hogy Erdélyből jöttek, és nem igazán ismerték a magyarországi kultúrális, oktatási helyzetet. Ezért elhívta őket az esti előadásukra, ahova el is mentek, és a végén közölték, hogy soha nem láttak még ilyet.


Molnár Áron az Instagramon írt meg egy történetet, amely a napokban esett meg vele.

Mint írja, eegy találkozóra igyekezett, mikor meglátott két fiatal lányt, "akik becsöngetnek egy házba és azt mondják, hogy a Fidesznek gyűjtenek aláírást. Megütte a fülem és

Rákérdezett a lányoknál, hogy mennyire ismerik a magyarországi helyzetet, a kultúra, az oktatás helyzetét. "Mivel nem igazán ismerték, elmondtam pár saját példát. Például azt, hogy a barátaim nagy része és én fekete listán vagyunk, mert kritikusak vagyunk a rendszerrel szemben, elmondtam, hogyan támadja a Fidesz propagandagépezete hazugságokkal a barátaimat, a családtagjaimat és elmondtam, hogy bár Romániában sikerrel jártak a pedagógusok, a sztrájkköveteléseikkel (ezt a történetet ismerték a lányok) nálunk a pedagógusoktól elvették a sztrájkjogot, így amíg ez a rendszer van, soha nem fognak olyan eredményt elérni, mint a román kollégáik".

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!