Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke azt mondta: ha Lewis Hamilton meg is nyeri vasárnap pályafutása nyolcadik világbajnoki címét, akkor sem taszíthatja le a trónról Michael Schumachert, mint a Forma-1 bálványát.

Schuminál senki nem lesz nagyobb. Michael úgy formálta a generációját, mint senki más, ő ikonikus

- nyilatkozott az osztrák szakember a Bild szombati számában, hozzátéve, hogy más-más korszakokat nem lehet összehasonlítani.

"Lewis a saját generációja legjobbja" - hangsúlyozta.

Kapcsolódó

"Marco Rossi válogatottjával szemben bajban lenne Ralf Rangnick Manchester Unitede"

Évek óta követelik a Manchester United szurkolói, hogy legyen valamilyen hosszú távú víziója a klubnak. Nemrég megkapták a német professzort, Ralf Rangnickot.

A Mercedes 36 éves brit pilótája, Hamilton a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon nyolcadszor is világbajnok lehet, ezzel egyedüli rekorderré lépne elő, most ugyanis még társbérletben csúcstartó az ugyancsak hétszeres első Schumacherrel. Az év utolsó futamának Hamilton és a Red Bullt vezető holland Max Verstappen azonos pontszámmal vág neki az élről. Utóbbinak annyi előnye van, hogy az idény során több versenyt nyert, így ha egyikük sem szerez pontot Abu-Dzabiban, ő nyeri a vb-t, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!