A Győri Audi ETO KC házigazdaként 40-27-re legyőzte a szlovén Krim Mercator Ljubljana csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójából előrehozott szerdai mérkőzésen.

Az első két gólt a szlovénok dobták, majd egy 5-1-es sorozattal lendületbe kerültek a hazaiak. A Krim a 13. percig jól tartotta magát, de a különbség egyre nagyobb lett, a dán Anne Mette Hansen vezérletével a győriek a félidőbeng már 22-14-re vezettek.

A nagy különbség miatt a folytatásban bátran cserélhetett Ambros Martín vezetőedző, együttese ellenállhatatlan támadójátékának köszönhetően a 41. percben már tízgólos volt az előny. Mi sem bizonyítja jobban mindezt, hogy az utolsó találatot a mindössze 17 éves Sztankovics Kyra dobta.

Sikerével az ETO tízből tíz csoportmeccsét megnyerte és ha még egyet behúz, már biztosan negyeddöntős helyen zár a csoport élén.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!