A három fivér, Bokor Gyula, Bokor Tibor és Bokor Attila alapította Color együttes a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján az egyik legsikeresebb hazai popzenekar volt, több slágerét is rendszeresen játszotta a rádió, és gyakran feltűntek a televízióban is. A debreceni zenekar pályájának aztán az vetett véget, hogy előbb a dobos Bokor Attila disszidált, majd később fivérei is követték, akik az Egyesült Államokban dolgoztak orvosként.


A három Bokor testvér azóta sem állt színpadra, és már nem is fognak, hiszen Tibor 2021-ben elhunyt. Most azonban az együttes egykori gitárosa, Felkai Miklós koncertjén Bokor Gyula és Bokor Attila is színpadra léptek Székesfehérváron, a Fezen klubban.

Annyira szerettem volna, hogy egyszer újra együtt legyen a Color egy koncert erejéig, de ez nem adatott meg, mert Tibi tavaly decemberben váratlanul itt hagyott bennünket

- mondta a Blikknek Bokor Attila, aki korábban is próbálta összehozni a közös zenélést, de a külföldön élő orvos testvérei annyira elfoglaltak voltak, hogy ez a terv nem valósulhatott meg.

Most a billentyűs-szövegíró Bokor Gyula, és Bokor Attila együtt játszottak Felkaival, míg a koncerten felvételről szólalt meg a zenekar legnagyobb slágere, a Bokor Tibor által szerzett Féltelek, írja a Blikk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!