Mick Schumacher miatt állt le a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtti szabadedzése.

Kapcsolódó

Mindkét Mercedes megelőzte Verstappent, a Ferrarik csak szenvedtek a Hungaroringen

A délelőtt az autóját összetörő Cunoda volt a második szabadedzés nagy vesztese.

A német pilóta autója az egyik kanyarban megcsúszott és kipördülve a gumifalba csapódott. A bal első kerék teljesen kitört, az alkatrészek repeszekként repkedtek mindenfelé, azért le kellett takarítani a pályát, mielőtt visszaengedik a mezőny többi tagját.

Schumacher ezzel egyébként az időmérőjét is veszélyezteti, mivel nem biztos, hogy néhány óra alatt kipofozható a kocsi. Az edzést egyébként Lewis Hamilton nyerte Max Verstappen előtt. Így alakult a végső sorrend:

???? END OF FP3 - TOP 10 ????

1 HAM ????
2 VER
3 BOT
4 SAI
5 LEC
6 NOR
7 PER
8 RIC
9 ALO
10 STR#HungarianGP ???????? #F1 pic.twitter.com/Xn8TYIGJ3u

- Formula 1 (@F1) July 31, 2021

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!