A Forma-1-es Magyar Nagydíj közönsége kifütyülte az időmérőn pole pozíciót nyerő Lewis Hamiltont.

Kapcsolódó

Sainz összetörte a Ferrariját, a Mercedes kisajátította az első sort a Hungaroringen

Izgalmasra sikerült a Magyar Nagydíj időmérője.

A brit pilóta 1:26.424-es idővel bizonyult leggyorsabbnak a Hungaroringen, de a Q3 hajrájában szándékosan jó lassan gurult végig a boxutcán, amivel a mögötte haladó Sergio Pérezt lényegében elütötte még egy kísérlettől. Leintés után vélhetően emiatt kapta az ívet a lelátóról, ami valamelyest beszűrődött a pályamelletti interjúkba is.

Az időmérőn második helyet megszerző Valtteri Bottas védelmébe is vette csapattársát a nap végén tartott sajtótájékoztatón.

Sportolók vagyunk, akik beleadnak mindent ebbe a sportágba, amit imádunk. Lewis fantasztikus kört futott, mégis kifütyülték őt az emberek, de emiatt magukat kellene kérdőre vonniuk. Ez nem helyes, nem igazságos és nem akarjuk ezt látni

- mondta a finn pilóta.

Bottas on the boo boys: "We are here as athletes to give everything we have for the sport we love and Lewis did an amazing lap and then you get booing so the people should question themselves. It is not right, it is not fair and we don't want to see these kind of things."

- Philip Duncan (@PhilDuncanF1) July 31, 2021

Hamilton egyébként már a versenyhétvége előtt témát szolgáltatott a rajongóknak, mivel a melegellenessé tett pedofiltörvényt bírálta Instagram-sztorijában. A brit szerint képtelenség megérteni, erről pedig igenis beszélni kell, ha már épp Magyarországra látogatott.

Kapcsolódó

Lewis Hamilton a homofób pedofiltörvényről: Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető ez a kormánytól

A hétvégi Magyar Nagydíj előtt küldött éles kritikát a magyar kormánynak.

A szombati versenynap krónikájához hozzátartozik az is, hogy Mick Schumacher a délelőtti szabadedzésen összetörte az autóját, amiért ki kellett cserélni a váltóját. Ezért öt rajthellyel büntette az FIA, de mivel nem futott mért időt délután, változatlanul a 20. helyről indul majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!