Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1 Monacói Nagydíjának harmadik szabadedzésén 1:11.294-es idővel. Mögötte a két Ferrari végzett Carlos Sainz és Charles Leclerc sorrendben, a két Mercedes pedig kissé elmaradt, de ők későn is gurultak ki a garázsból, Lewis Hamilton ráadásul még túlkormányzással is szenvedett.

Ennek pedig azért lett jelentősége, mert idő előtt lefújták a szabadedzést. Az újonc Mick Schumacher csapta neki az autóját a korlátnak, a Haas pedig csúnyán összetört - a fiatal német önerőből ugrott ki a kocsiból, és rádión kért bocsánatot a csapatától.

Csapata később közölte, nem tudják helyrehozni a károkat, így Schumacher kihagyja az időmérőt:

Unfortunately Mick won't compete in this afternoon's #MonacoGP Quali session, due to chassis damage sustained in the #FP3 accident. #HaasF1 #MonacoGP pic.twitter.com/slJ5XM1Q1l

- Haas F1 Team (@HaasF1Team) May 22, 2021

Korábban Nicholas Latifi is falnak csúszott, akkor is piros zászlóval megszakították a szabadedzést. Akkor öt perc után folytathatta a mezőny.

Max Verstappen takes P1 for FP3, but the @ScuderiaFerrari drivers are close behind ????#MonacoGP ???????? #F1 pic.twitter.com/pk6rTlXJ0Q

- Formula 1 (@F1) May 22, 2021

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!