A Meglopott tolvaj c. dalhoz forgatott videóban nem a pompás, csillogó külső lett megörökítve: New Yorknak olyan arca, helyszínei és részletei kerültek bele, amelyek ugyanazt a történetet mondják el, mint a szöveg.

Váray László már a második klipet adja ki februárban megjelent AZ UTAZÓ című lemezéről. Az album negyedik dala a Meglopott tolvaj című ballada, amelyhez egy tavalyi, amerikai turnén megismert rendezővel készült videoklip New Yorkban.

– meséli a szerző.

A stúdiózásra és a forgatásra Laci így emlékszik vissza:

„Óriási élmény volt a stúdióban felöltöztetni a dalt, finom rétegekből állt össze ez a különleges atmoszféra - ugyanezt érzem a klipnél is. Kéz a kézben jár a képek és a zene hangulata, magától értetődően működik az egész. Géczy Dávid rendező-operatőrrel februárban kezdtük előkészíteni a forgatást, egész pontosan akkor tettük le a voksunkat a Meglopott tolvaj című dal mellett. Dáviddal a decemberi amerikai turnénk első, New York-i koncertjén ismerkedtünk meg. Még csak a hangbeállásnál tartottunk, amikor odalépett hozzám, hogy nagyon tetszik neki a zenénk, később a telefonján mutatott néhány klipet, amiket ő készített.

A kép végig hű maradt a zenéhez, nem a pompás, csillogó külső lett megörökítve. New Yorknak olyan arca, helyszínei és részletei lettek megmutatva, amelyek ugyanazt a történetet mondják el, mint a szöveg. Nagyszerű stábbal dolgoztunk, mindössze két napos forgatással, hajnali kezdéssel és éjfél körüli hazaérkezésekkel.”

Nemcsók Nóra - ének, vokál

Alasztics Balázs - szaxofon

Almann Gergő - billentyűs hangszerek

Tóth Márton - dob

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!