Legendás rajzfilm új változatát alkotta meg a Disney. Sokunk egyik gyermekkori kedvencét, a tévében és moziban is vetített 1961-es 101 kiskutyát porolták le.


Az új változat első évadát a londoni Passion Pictures készítette el a Disney Channel számára. A sorozatot pedig Weigert Miklós rendezte, aki korábban Ternovszky Béla több projektjében is dolgozott, és olyan népszerű sorozat készítésben vett részt, mint a Gumball csodálatos világa.

Az ikonikus történeten alapuló, de a 21. századi Londonban játszódó sorozatban Dolly és Dylan, anyjuk, Delilah, apjuk, Doug, valamint 97 húguk és bátyjuk kalandjait kísérhetjük figyelemmel - írja a sorozatról a Mafab. A fő helyszín a valóban létező Camden High Street közelében található fiktív Dalmata utca.

Bár a főszereplők itt is dalmata-kölykök, fontos, hogy ez a sorozat nem az eredeti történet remake-je, hanem új történet. Csak egy-egy, a régivel kapcsolatos utalást rejtettek el a rajzfilmben. A Dalmata utca 101 idén március 25-től látható a Disney-csatornán.

Ha kíváncsi vagy az új sorozat előzetesére, és arra, hogy mit mondott róla Weigert Miklós, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!