Az ausztrál házaspárnak jó éve volt idén: az utazások mellett futotta egy új kocsira is. 2023-tól pedig terveik szerint New Yorkban búcsúznak majd el.


Évente nagyjából 40 ezer dollárt, vagyis közel 14 millió forintot tud megspótolni egy ausztrál házaspár azzal, hogy nincs gyerekük, írja a Mirror. Az egyaránt 27 éves Ella és Nick Maegraph élvezik a kötöttségek nélküli életet, évente háromszor mennek el nyaralni, rendszeresen járnak éttermekbe vacsorázni a barátaikkal és fenntartások nélkül költik a pénzüket.

Maegraphék két éve házasodtak össze, hosszú távú terveik között szerepel a gyerekvállalás, de egyelőre élvezik a kötöttségek nélküli, gyerekmentes életet. Mindemellett még havi 3700 dollárt (kb. 1,3 millió forint) félre is tudnak tenni fejenként 13 ezer dolláros (4,5 millió forint) fizetésükből.

Ella és Nick idén elsősorban Ausztráliát járta körbe, de úgy tervezik, hogy szilveszterre átruccannak New Yorkba. Az asszony szerint számukra a minőségi idő közös eltöltését az utazások, randevúk és bagy séták jelentik, ezért is veszik gyakran nyakukba a világot.

Ella szerint az élet gyorsan elrepül, és ha egyszer gyerekük születik, onnantól megváltozik az életük. Ezért szeretnék még előbb kettesben élvezni a házaséletet, és csak akkor belevágni a családalapításba, ha már mentálisan is felkészültnek érzik magukat.

Maegraphéknak amúgy jó évük volt az idén: félretettek több ezer dollárt havonta, miközben vettek egy új autót, aminek már ki is fizették a hitelét, ráadásul még több utazásra is volt idejük és keretük.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!