A 26 éves Chelsea Roberts azzal fenyegetőzött, hogy szólni fog exbarátja új barátnőjének és szüleinek a se veled se nélküled kapcsolatukból született gyerekről.

A nő azt hazudta a nem létező fiúkról, hogy Jaxnek hívják, és rosszul lett születése után, miközben örökbe adásra készítették elő, és még a kórházban meghalt. A fiú temetésére kért több ezer fontot, és azt ígérte, majd visszafizeti.

A férfi fényképet akart látni a gyerekről, akkor kezdett gyanakodni, mikor ezt Chelsea megtagadta, mégis annak érdekében, hogy a nő eltűnjön, tovább fizetett neki.

A nő azzal is fenyegetőzött, hogy a rendőrségre megy, és azt állítja majd, hogy megerőszakolta az exbarátja kivéve, ha még több pénzt küld neki.

30 ezer font (10 millió forint) nagyságú összeget utalt át végül exbarátnője számlájára a férfi, aki miután kiderült a hazugság, lesújtva érezte magát.

Sajnálta a történteket, mert a 17 éves kora óta megtakarított pénze elveszett, pedig új párjával közös és valódi fiára is költhette volna.

Az elkövetőt mindössze 4 hónap börtönre ítélték, mert a 2016-ban történt eset óra 2 gyereke született, és a tárgyalások során már úton volt a harmadik. A bíró döntését azzal indokolta, hogy meg kell büntetni Chelsea-t, de a két gyerekét nem szabad anya nélkül hagyni - írja a Daily Mail.