A kislányt kereső egyik magándetektív szerint egy biometrikus analízis alapján kizárt, hogy Julia Wendell lenne a 2007-ben eltűnt kislány. Az igazi bizonyíték viszont a DNS-vizsgálat lesz.


Az egyik nyomozó szerint a biometrikus analízis kizárja, hogy a lengyel Julia Wendell lenne a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann - írja a Mirror.

Wendell azzal került be a napokban a hírekbe, hogy állítása szerint ő az a kislány, akit elraboltak egy portugáliai üdülőből. A története több szempontból is sántít: például ő maga 21 éves, de Madeleine csak 19 éves lenne most, valamint először a közösségi médiában próbálta bizonyítani az igazát, csak utána vette fel a kapcsolatot a lány szüleivel, hogy DNS-tesztet csináljanak.

@iammadeleinemccannc I think that I can be Madeleine McCann because... #madeleinemccann #iammadeleinemccann #fyp #featureme #goviral ♬ Get You The Moon - Kina

Fransisco Marco magándetektív szerint viszont Wendell nem lehet az eltűnt lány. Ő maga is nyomozott a kislány után, most biometrikus analízis alapján állítja, hogy a két személy nem ugyanaz a lány.

- mondta az ügyről a detektív.

Wendell gyerekkori fotók alapján próbálja alátámasztani az igazát, és több képen is látszanak közös vonások közte és az eltűnt lány között. Szerinte a McCann családja egyik rokona már felvette vele a kapcsolatot, de a szülőkkel még nem beszélt. Állítása szerint nem emlékszik arra, hogy elrabolták, de nem sok emléke van a gyerekkoráról.

Legutóbbi TikTok-videója szerint, bár sokan nem hisznek neki, nem adja fel a harcot.

@iammadeleinemccannc I don't give up.❤️‍? #madeleinemccann #iammadeleinemccann #truth #missing #fyp #featureme #goviral ♬ original sound - M??

A család egyelőre nem adott ki hivatalos nyilatkozatot az ügyben, de a DNS-tesztbe beleegyeztek. Wendell ezt állítólag Madeleine egyik unokatestvérétől tudja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!