Egy anyajegy és a szemében egy folt is gyanús a 21 éves nőnek, aki ráadásul semmire sem emlékszik gyerekkorából.


Julia Faustyna azt állítja a közösségi oldalain, hogy ő lehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann, írja az Entertainemnt Daily. A 21 éves nő szerint épp ott van folt a szemében, ahol az eltűnt kislánynak, valamint az arcukon látható anyajegy is egyezik.

Faustyna ráadásul azt mondja, hogy semmire sem emlékszik gyerekkorából, mivel egy pedofil áldozata lett, amitől poszttraumás stressz alakult ki nála. A nő most DNS-teszt elvégzését sürgeti, hogy kiderüljön az igazság. Szakértők szerint azonban kevés az esélye, hogy a 16 évvel ezelőtt Portugáliában eltűnt kislány még életben van.

Madeleine McCann röviddel a negyedik születésnapja előtt tűnt el egy portugáliai szállodaszobából. A helyi és a brit rendőrség nagy erőkkel próbált a gyerek nyomára bukkanni, egy ideig egy bérelt autó miatt még a szülők is gyanúba keveredtek.

A nyomozás során többször kihallgatták a német Martin Neyt, aki akkoriban a környéken dolgozott. A férfit 2012-ben három gyerek elrablása és meggyilkolása miatt ítélték el, de végig tagadta, hogy köze lenne Madeleine McCann eltűnéséhez. Tavaly februárban felmerült, hogy Christian Brückner lehet a tettes, aki öt percre lakott a hoteltől, ahol ráadásul karbantartóként dolgozott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!