Julia Wendell azt állítja, hogy ő az a brit kislány, aki 15 éve tűnt el nyomtalanul egy portugáliai üdülőhelyről.


Mi is hírt adtunk róla, hogy felkavarta a kedélyeket Julia Wendell február közepén tette bejelentése. A lengyel nő ugyanis azt állítja magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki 15 éve tűnt el nyomtalanul egy portugáliai üdülőhelyről. Julia története azonban több szempontból is sántít.

A lengyel nő azt állítja, hogy pár hónapja gondolkozik azon, hogy ő lehet az eltűnt Madeleine. Bár állítása szerint nem sok dologra emlészik a gyerekkorából, de arra igen, hogy egy német pedofil bántalmazta őt, akit korábban a brit kislány eltűnésével hoztak összefüggésbe.

A nő most DNS-mintákat nyújtott be igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra, mert azt szeretné, hogy kiderüljön, valóban ő az egykor eltűnt gyerek - írja a radaronline.com.

A kislány utáni nyomozással megbízott magándetektív egy speciális vizsgálat után azt mondta, hogy kizártnak tartja, hogy a lengyel nő lenne az eltűnt Maddie.

"Ha azt az eredményt kapják, hogy brit származású vagy arról a területről származik, akkor folytatjuk a nyomozást Madeleine McCann ügyében, és együttműködünk a portugáliai nyomozókkal"

- mondta a nyomozó, Johansson.

Addig is elköltöztették a fiatalt nőt az USA-ban egy biztonságos házba, mert több halálos fenyegetést is kapott.

- tette hozzá a detektív.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!