Julia Wendell a DNS-vizsgálat eredménye ellenére még mindig hisz abban, hogy ő lehet a 2007-ben eltűnt kislány, ezért most egy magánnyomozót is felbérelt.


Julia Wendell, aki korábban közösségi oldalán és Dr. Phil műsorában is azt állította, hogy ő Madeleine McCann, most egy nyilatkozatot posztolt Facebook-oldalára. Ebben bocsánátot kért a 2007-ben eltűnt lány szüleitől, miután egy DNS-teszt bebizonyította, hogy nem mondott igazat - írja a LADbible.

Azt most már elismeri, hogy hibázott, amiért ilyen félreérthető formában fogalmazta meg a gyanúját. A célja csak az volt az egésszel, hogy megtudja ki is ő valójában, és mi történt a múltjában, mivel ezekre a kérdéseire az anyjától és az apjától nem kapott választ.

Ennek ellenére még mindig hisz benne, hogy ő lehet Madeleine, mert az Ancestry nevű cég végezte el a DNS-viszgálatot az USA-ban, azonban sokáig nem akarták kiadni neki az eredményeket, amikor pedig végre megkapta őket, akkor egy másik cég weboldalán találta magát.

Madeleine McCann röviddel a negyedik születésnapja előtt tűnt el egy portugáliai szállodaszobából még 2007-ben. A helyi és a brit rendőrség nagy erőkkel próbált a gyerek nyomára bukkanni, azonban a mai napig nem tudni pontosan, hogy mi történt a kislánnyal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!