Julia Wendell szerint ő a 15 éve eltűnt kislány, de a története több szempontból is sántít. A családja azt írta: nyilvánvaló, hogy Julia nem Maddie.


Eléggé felkavarta a kedélyeket Julia Wendell február közepén tette bejelentése: a lengyel nő ugyanis azt állítja magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki 15 éve tűnt el nyomtalanul egy portugáliai üdülőhelyről.

Emellett a nő először a közösségi médiában próbálta bizonyítani az igazát, csak utána vette fel a kapcsolatot a lány szüleivel, hogy DNS-tesztet csináljanak.

Az ügyben most megszólalt Julia családja is. A közleményüket a Missing Years Ago nevű, eltűnt személyekkel foglalkozó lengyel szervezet tette közzé a Facebookon.

- írták a bejegyzésben, amit a DailyStar szúrt ki.

A család azt is kifejti, hogy minidig igyekezetek megérteni azt, ami a lánnyal történt és számos terápiát, gyógyszert, pszichológusokat és pszichiátereket is biztosítottak számára. Ahogy fogalmaztak, látják a lány hazugságait és manipulációit, és megpróbálták ezeket megakadályozni.

„Julia már több mint egy éve nagykorú, elköltözött otthonról. Elutasítja a kezelést, nem szed rendszeresen gyógyszereket” - írta a közleményben a család, akik szerint a lány nem él azzal a lehetőséggel sem, hogy bevonuljon egy nagyon híres lengyelországi központba, amely fogadta volna őt.

- írták.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!